1401/1/27 شنبه
دیدار نورزی ریاست دانشگاه پیام نور استان قم
با حجت‌الاسلام والمسلمین ذوالنوری نماینده مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی

ديدار نوروزی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر اکبر زاده ریاست دانشگاه پیام نور استان قم، به همراه معاونین و مدیران با حجت‌الاسلام والمسلمین ذوالنوری نماینده محترم مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی*

در این دیدار دکتر اکبر زاده ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو، ماه مبارک رمضان را فرصتی مغتنم برای بهره بردن از فیوضات معنوی دانستند. ایشان در ادامه از حسن توجه جناب آقای ذوالنوری نسبت به جایگاه دانشگاه پیام نور قدردانی نمودند، وی افزود: با توجه به نظر مساعد وزیر محترم علوم و باعنایت به فضای معنوی شهر مقدس قم، وجود مبارک حرم کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و مرکزیت صدور تفکر ناب اسلامی شیعی و انقلابی در مراکز حوزی این شهر همچنین حضور مراجع عالیقدر، فضلا و طلاب گرانقدر این امکان فراهم گردیده تا  دانشگاه پیام نور استان قم ، به عنوان قطب فرهنگی و قرارگاه اصلی جهاد تبیین که از سوی مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای بعنوان فریضه تعیین گردیده در سطح دانشگاه های پیام نور کشور تعیین شود. ایشان در ادامه دانشگاه پیام نور را دارای بهترین زیر ساخت ها جهت جذب دانشجوی خارجی دانسته و افزودند انشاالله با همکاری و مساعدت جنابعالی اقدامات تخصصی لازم در زمینه بین المللی شدن این دانشگاه صورت گیرد.
در ادامه حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین ذوالنوری ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان به حاضرين، گفت: دانشگاه پیام نور فرصت مناسبی را جهت تحصیل اقشار مختلف جامعه فراهم نموده است و این از ویژگی های خاص این دانشگاه می باشد. وی با اشاره به شاخص های فرهنگی مذهبی شهر مقدس قم ضمن استقبال از اجرای طرح قطب فرهنگی دانشگاه پیام نور استان قم در سطح کشور و تبدیل این دانشگاه به یک مرکز بین المللی افزود اهمیت و لزوم ایجاد دانشگاه بین المللی پیام نور قم در شهر مقدس قم مسئله ای  بسیار مهم و یکی از موارد مد نظر اینجانب می باشد که انشاالله با کمک و مساعدت اعضای محترم شورای انقلاب فرهنگی همچنین وزیر محترم علوم این مهم میسر گردد.