1400/11/3 یکشنبه
دیدار و همدردی با خانواده مرحوم سرمدی
حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رجب اکبرزاده ریاست دانشگاه پیام نور استان قم با حضور در منزل مرحوم حاج فتح الله سرمدی ، با خانواده آن مرحوم دیدار و گفتگو کرد

به گزارش روابط عمومی ، دکتر اکبرزاده  ریاست دانشگاه امروز شنبه بعد از نماز ظهر و عصر با حضور در منزل مرحوم حاج فتح الله سرمدی کارمند بازنشسته دانشگاه ، با خانواده آن مرحوم دیدار و گفت وگو کرد.

دکتر اکبرزاده ضمن ابلاغ سلام و تسلیت ریاست سازمان مرکزی به خانواده مرحوم سرمدی ، برای ایشان طلب مغفرت و برای خانواده و بازماندگان صبر آرزو کرد.

وی با برشمردن ویژگی های اخلاقی مرحوم سرمدی ، از ایشان به عنوان یکی از همکاران صدیق و پرتلاش دانشگاه یاد کرد و گفت: مرحوم سرمدی در طول دوره فعالیت خود از زمان تاسیس دانشگاه پیام نور قم به عنوان یک فرد پر تلاش، امانتدار، صدیق و مورد وثوق منشا خیر بودند و در راه خدمت به مجموعه دانشگاه از هیچ تلاشی دریغ نکردند.