پژوهش و کارآفرینی
1398/2/31 سه‌شنبهبه گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قم:
آغاز به کار و شروع فعالیت های کمیسیون توانمندسازی و ارتقاء توان اشتغال پذیری استان قم همزمان با میلاد کریم اهل بیت علیهم السلام

به گزارش خبرگزاری روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قم ،به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی علیه السلام، با حضور ریاست دانشگاه ،مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور قم ،ریاست کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان قم و جمعی از مسئولین دانشگاه و کانون انجمن ها، طی مراسمی دفتر توانمند سازی و ارتقاء توان اشتغال پذیری استان قم افتتاح و آغاز بکار کرد.

دکتر محمد علی حسینی در آغاز فعالیت کمیسیون اظهار داشت : تشکیل کمیسیون در راستای برنامه راهبردی تدوین شده از سوی مسئولین سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور مبنی بر تقویت بنیان های پژوهش، نوآوری، فناوری و مهارت افزایی در کنار مجموعه ها و بخش های صنعتی و اجرای تفاهم نامه مشترک فی مابین بوده و استفاده از ظرفیت کانون انجمن صنفی کارفرمایان، همچنین استفاده از ظرفیت دانشگاه توسط صنوف این کانون محورهای اصلی اجرای تفاهم نامه می باشد.

ایشان در ادامه بیان داشت : امروز آغاز رسمی همکاری مشترک دانشگاه پیام نور استان قم با کانون جهت طرح تحول مهارت افزایی در دانشگاه همچنین بهره مندی از تجربیات تخصص های این انجمن در زمینه کارآفرینی و ارتباط با صنعت می باشد.

وی در پایان گفت : موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه از منویات مقام معظم رهبری بوده و جزء برنامه های اصلی ریاست عالیه دانشگاه پیام نور می باشد. انشاالله با همکاری دانشگاه و انجمن بتوانیم بخشی از دغدغه های خانواده دانشجويان عزیزمان در زمینه مهارت افزایی و کسب تخصص لازم را مرتفع نماییم.