فرهنگی و دانشجویی
1398/10/17 سه‌شنبهبه گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قم:
در دانشگاه پیام نور استان قم برگزار شد:
نشست تبیین دکترین امنیتی و دفاعی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه پیام نور استان قم

بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان قم در مراسم پاسداشت یاد و نام سردار سرافراز اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از سلسله جلسات معرفت افزایی اساتید جلسه ای با موضوع تبیین دکترین امنیتی و دفاعی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور ریاست دانشگاه ،مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری ، و جمعی از اساتید وکارمندان برگزار نمود .

در این نشست نخست دکتر محمد علی حسینی رئیس دانشگاه پیام نور قم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی ، از حضور گسترده ، حماسی و باشکوه مردم شریف شهر مقدس قم و دانشگاهیان پیام نور در مراسم استقبال و تشییع سردار دلها و همراهانش در قم تقدیر و تشکر نمودند.

در ادامه جناب آقای ساجدی سخنران این نشست با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در پی شهادت سردار سرافراز اسلام و بازتاب بین المللی آن به نقش آفرینی آن شهید والا مقام در حفظ امنیت منطقه و خاور میانه پرداختند .

و در خاتمه اساتید محترم به بیان دیدگاهها و نظرات خود در این زمینه پرداخته و سوالاتی را مطرح نمودند.