فرهنگی و دانشجویی
1398/10/14 شنبه
پیام تسلیت دکتر محمد علی حسینی رئیس دانشگاه پیام نور استان قم
رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت

در متن پیام رئیس دانشگاه پیام نوراستان قم آمده است:

انالله و انا الیه راجعون
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

شهادت  مجاهدی عالیقدر، سردار رشید اسلام ، ملک اشتر زمان حاج قاسم سلیمانی را  به محضر مقدس حضرت ولی عصر (عج) ، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی ( مد ظله العالی)، ملت قدرشناس ایران اسلامی، احاد رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی، جامعه دانشگاهی، خانواده معظم و علاقمندان و ارادتمندان وی تسلیت عرض می نمایم.
ملت بزرگ ایران هرگز از خون فرزندان قهرمانش همچون حاج قاسم سلیمانی نخواهد گذشت و بی تردید ،عاملان این جنایت تقاص کار خود را پس خواهند داد.
اینجانب ضمن محکومیت اقدام تروریستی و جنایتکارانه نیروهای آمریکایی در به شهادت رساندن سردار سپاه اسلام جهادگر میدان مبارزه حق علیه باطل، حاج قاسم سلیمانی، بار دیگر این ضایعه بزرگ را به حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا، ملت بزرگ ایران و کلیه دانشگاهیان خصوصا دانشگاهیان پیام نور تسلیت عرض می نمایم.
روحش شاد و یادش گرامی  باد

محمدعلی حسینی