فرهنگی و دانشجویی
1398/2/24 سه‌شنبهبه گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قم:
گزارش برگزاری نمایشگاه آثار هنری دانشجویان هنر و معماری دانشگاه پیام نور سراسر کشور در سازمان مرکزی+تصاویر
درخشش دانشجویان دانشگاه پیام نور استان قم در نمایشگاه آثار هنری دانشجویان هنر و معماری دانشگاه پیام نور سراسر کشور

💠 دکتر زمانی ریاست محترم دانشگاه پیام نور در محل غرفه دانشجویان دانشگاه پیام نور استان قم حاضر شدند و طی بازدید از طرح‌ها، ماکت ها و انیمیشن آقایان یاسر اکرمی و محمد معین علیمردانی دانشجویان مقطع کارشناسی رشته معماری استان قم و تشویق ایشان اظهار نمودند: «بایستی از طریق هماهنگی معاونت پژوهشی دانشگاه با شرکتهای دانش بنیان طرحهایتان را به ثبت رسانده تا به مرحله اجرا برسد»

🔻این ماکت ها توسط دانشجویان رشته معماری طراحی شده بود شامل :

1-طرح آقای یاسر اکرمی

🔸طراحی ماکت ویلای دوبلکس چهار خواب با ٧٠٠ متر زیر بنا دارای فضای اندرونی و بیرونی و اتاق خواب ها  مستر و با دو پارکینگ مجزا می باشد.که مهمترین مزیت آن استفاده از سیستم تهویه و سرمایشی تبخیری با الگو برداری از معماری سنتی بدون استفاده از حامل های انرژی می باشد.تهویه ساختمان از طریق گودال باغچه و انتخاب جهت باد است.

🔸طراحی و ماکت بیمارستان تخصصی قلب و عروق به همراه انیمیشن در چهارطبقه از مزیت های آن در نظر گرفتن نور طبیعی و منظر فضای سبز برای هر بیمار در اتاق بستری می باشد. استفاده از روش تحلیل سایت AHP در طراحی بیمارستان همچنین طراحی عملکرد گرا (فانکشنال) رعایت اصول کارایی، صرفه و هزینه در عین رعایت فرم در بیمارستان هاست دارای دو کریدور مرکزی و طراحی مفصل جهت ارتباط بین ساختمانها است.

2-طرح محمدمعین علیمردانی

🔸طراحی بیمارستان کودکان شامل شیت عکسا و روند طراحی آلبوم فنی شامل نقشه و یک ماکت در سه طبقه شامل بخش‌های سی سی یو، آی سی یو، رادیولوژی ، آزمایشگاه، مرکزاستریل ،بستری اورژانس ، درمانگاه ،داروخانه و طبقات بستری شامل چهار بخش آشپزخانه ، انبار و... می باشد این طرح در یک سایت درمانی واقع در شهر پردیسان قم به شهرداری قم ارائه شده است.

اما در رشته هنر  نیز در بخش نقاشی

دو تابلو ترکیب رنگ به عنوان شاخص ترین کار با موضوع روزی او خواهد آمد (حضرت مهدی صاحب الزمان علیه السلام) و خرمشهر آزاد شد باتکنیک های رنگ روغنی ،آبرنگ ، مداد رنگی و با ترکیب مواد اثر سرکار خانم امیدی عضو علمی رشته هنر پیام نور مرکز قم به نمایش گذاشته بودند .

دربخش کتابت و نگارگری

تابلوهای نگارگری در زمینه تذهیب تلفیق خوش‌نویسی و تذهیب ، که کار گروهی دانشجویان بوده تابلوهای خوشنویسی با خط کوفی، نسخ و نستعلیق توسط خانم ها نعیمه رشیدی و مهدیه حاجی پور دانشجویان مقطع کارشناسی رشته کتابت و نگارگری دانشگاه پیام نور استان قم دراین نمایشگاه  ارائه دادند.

🔹ارائه آثار در بخش‌های حجمی سازی و نقش برجسته سازی کارهای تلفیقی، نقوش سنتی، تذهیب، میکس مدیا، آبرنگ، گل مرغ و مدادرنگی... توسط  دانشجویان مقطع کارشناسی خانم ها زهرا یوسفی، زهرا شعیب زاده، وحیده یوسفی، مرجان صادق دقیقی، ناهید سادات حقیقی، رویا حکانی، راحیل نیک مقام و استاد گرامی آقای وحید سلیمانی

🔹 روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قم