1402/2/16 شنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور استان قم به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
دکتر اکبرزاده، رئیس دانشگاه پیام نور استان قم در پیامی دوازدهم اردیبهشت ‌ماه روز بزرگداشت مقام معلم را تبریک گفت

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
روز معلم یادآور شکوه و عظمت فرهیختگانی است که در پرتو شمع وجود خود، زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته و با تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم، آینده سازان را برای تحقق چشم اندازهای آینده می پرورانند.
بدون تردید اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان و اساتیدی است که در ترویج دانش و بینش همانند استاد شهید مطهری اهتمام می ورزند و از همین روست که نام و جایگاه والای معلم در فرهنگ ما همواره با قداست و احترام همراه بوده است.
اینجانب به نوبه خود ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن هفته معلم را خدمت همه معلمان و اساتید فرهیخته و فرهنگ آفرین کشور خصوصاً اساتید محترم دانشگاه پیام نور که دلسوزانه و متعهدانه در انجام وظایف دانشگاهی در تلاش هستند تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
امیدوارم در پناه خداوند متعال، در تربیت و تعلیم فرزندان عزیز و آینده سازان میهن اسلامی‌مان همواره موفق و سلامت باشید.

دکتر اکبر زاده
رئیس دانشگاه