1402/1/16 چهارشنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور استان قم به مناسبت آغاز سال نو
رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن نوروز و سال ۱۴٠٢ را به خانواده دانشگاهیان پیام نور استان قم تبریک گفت:

متن این پیام به این شرح است:
"به‌نام خداوند بخشنده مهربان"
پیامبر(ص): «اذا رأیتُم الرَّبیعَ فَاکثِروُا ذِکْرَ النُّشُورَ»
سـال جدیـد به قـدوم موسـم بهار آراستـه گشتـه و درختـان به خلعـت نـوروزی قبـای سبـز در برگرفتـه و  کـلاه شکوفــه بر سر نهـاده‌اند.
فرارسیدن عید نوروز و تقارن آن با ماه‌ پرفضیلت رمضان را به دانشگاهیان دانشگاه پیام نور تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی برای همه مردم سرزمینمان ایران اسلامی باشد. این دگرگـونی شگرف طبیعـت فرصتـی است برای اندیشیـدن انسـان به عظمت کبـریایی خالق هستی، نو شدن و تجدید حیات تا خویشتن خـویش را از نسیـان و غفلـت رهایـی بخشـیم.
امید سال نـو که مقـارن با ایـام پرفیض ماه مبارک رمضان است ، به همـت همدلی و تلاش اعـضای خـانواده پـرمهـر دانشگـاه پیام نور ، رهـاوردی نیکـو از سرافـرازی و سربلنـدی را بـرای کشـور عزیـزمان به ارمغـان آورد.
از درگاه الهی صحـت، سلامـت، سعادت و موفقیت روزافزون یکایـک اعضـای خانـواده بـزرگ دانشگـاه پیام نور را مسئلت می نمایم.

دکتر اکبر زاده
رئیس دانشگاه پیام نور استان قم