1400/12/8 یکشنبه
نشست اعضاء هیئت علمی روحانی
گروه های معارف،الهیات و حقوق دانشگاه پیام نور استان قم با ریاست دانشگاه

اولین نشست اعضاء هیئت علمی گروه‌های معارف، الهیات و حقوق با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر اکبر زاده ریاست و حجت‌الاسلام والمسلمین مقدم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان قم برگزار گردید.
دکتر اکبر زاده ریاست دانشگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت وفات حضرت زینب کبری سلام الله علیها و عرض خیر مقدم به حضار، هدف از تشکیل این جلسات ایجاد هماهنگی، همکاری بیشتر و برنامه ریزی جهت ارائه خدمات علمی و آموزشی به دانشجویان خصوصا در مقطع تحصیلات تکمیلی دانست.
در این نشست که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه برگزار گردید، اعضاء محترم هیئت علمی با بیان نقطه نظرات خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.
ایجاد کرسی های علمی در رشته های معارف و الهیات، جذب مقطع دکتری در رشته های مذکور، لزوم اهمیت بیشتر به مباحث فرهنگی برای ایجاد قطب فرهنگی در استان قم، برنامه ریزی جهت ارائه خدمات آموزشی اعم از استاد راهنما، مشاور و داور در امور پایان نامه ها به شکل برابر و عادلانه میان اساتید  رشته های مذکور ، تکریم دانشجویان به عنوان رکن اصلی دانشگاه، جذب دانشجوی خارجی، راه اندازی مجله علمی و پژوهشی، برگزاری کارگاه های علمی جهت نگارش مقاله همچنین با توجه به حضور گسترده اتباع خارجی در شهر قم پیگیری بین المللی شدن دانشگاه از طریق مجاری قانونی ، اهم مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.