1400/7/30 جمعه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور:
آغاز ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور از هفته آینده

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور از هفته آینده آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی، دکتر مرتضی محسنی ضمن تبریک به کلیه پذیرفته شدگان افزود: دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگ ترین دانشگاه دولتی کشور با سیستم منعطف آموزشی، بهترین و با کیفیت ترین خدمات آموزشی را متناسب با نیازهای اقشار مختلف متقاضیان ادامه تحصیل ارائه می کند.
وی با عنوان اینکه انتخاب دانشگاه پیام نور توسط متقاضیان افتخاری بزرگ است، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور این انتخاب نودانشجویان این دانشگاه را ارج نهاده و ضمن غنی سازی بسترهای لازم، بهترین خدمات را در دسترس آنها قرار خواهد داد.
دکتر محسنی با عنوان اینکه زمان دقیق ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد طی اطلاعیه های بعدی از طریق سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir  و یا پرتال دانشگاه به نشانی www.pnu.ac.ir به اطلاع پذیرفته شدگان می رسد، یادآور شد: کلیه پذیرفته شدگان باید برای ثبت نام غیرحضوری در مهلت مقرر به سیستم گلستان مراجعه کرده و پس از بارگذاری مدارک مورد نیاز، از نحوه انتخاب واحد آگاهی یابند.