1399/10/23 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور اعلام کرد:
30 دی آخرین مهلت بخشودگی بدهی و سنوات دانشجویان متقاضی بازگشت به تحصیل/بازگشت به تحصیل 7 هزار دانشجو از ابتدای سال جاری

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: آخرین مهلت بخشودگی بدهی و سنوات دانشجویان ورودی سال 97 و ماقبل آن که تحصیل را رها کرده و اکنون متقاضی بازگشت به تحصیل هستند، 30دی ماه سال جاری است.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا زمانی با عنوان اینکه این مهلت تمدید نخواهد شد، افزود: از اوایل سال جاری تقاضاهای بسیاری ازسوی دانشجویانی که به هر دلیلی تحصیل را رها کرده اند، دریافت شد مبنی بر اینکه امکان بازگشت به تحصیل برای آنها فراهم شود.
وی با اشاره به اخذ مجوز هیات امنا برای بازگشت به تحصیل دانشجویان در تابستان گذشته اذعان داشت: تاکنون حدود 7 هزار دانشجوی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد موفق به بازگشت به تحصیل شده اند و دیگر متقاضیان فقط تا پایان دی ماه سال جاری برای ارائه درخواست به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور فرصت دارند.
دکتر محمدرضا زمانی گفت: تمامی دانشجویان دانشگاه پیام نور از کلیه تسهیلات کالا کارت و وام های دانشجویی برخوردار خواهند بود و از این نظر هیچگونه تفاوتی بین دانشجویان وجود نخواهد داشت.